01.06.23

Травневий модуль Executive MBA

Главная/Новости и анонсы МИБ/Травневий модуль Executive MBA

 

Тим часом навчання не стоїть на місці. Наші слухачі, попри все навколо, завзято навчаються. Тож черговий травневий модуль наших ЕМВА слухачів пройшов активно та пізнавально. Що робили? Давайте розбиратися.

За новою методикою «розширеного спілкування» групи перших та других курсів, а також новачки, що лише стартували навчаються і окремо, і разом. Це проявляється в тому, що під час модуля групи день вчаться окремо, а день - разом, вивчаючи одну з дисциплін разом. Такий метод суттєво покращує рівень довіри та спілкування між студентами різних генерацій, допомагає викладачам використовувати бізнес-ігри, які були недоступні для маленьких груп, збільшує кількість дебатів, кількість думок в аудиторії під час навчання. А як ми знаємо, у суперечках народжується істина. Тож за якісний фінальний результат ми можемо бути спокійні.

Отже, що ж робили?

 

Перший навчальний день слухали незрівнянного Владислава Білошапку. Нарешті метр повернувся до роботи, та привіз із собою нові знання та кейси. Тож у перший же день кілька груп разом вивчали «Управлінську результативність».

 

emba may

 

Далі розійшлися по аудиторіях, де окремо працювали над курсом «Фінансовий та управлінський облік» для керівників під керівництвом Галини Харитонової.

Наступного дня був Customer Experience разом з Олександром Савичем. Цього разу розглядали поганий клієнтській досвід на просторах інтернету в В2В сегменті і як з ним працювати.

Найпоширеніші показники поганої взаємодії з клієнтами в цифровій взаємодії включають:

  • Необхідність вводити інформацію кілька разів.
  • Невирішені проблеми/питання.
  • Забагато автоматизації.
  • Сервіс, який не є персоналізованим.
  • Вебсайти, які повільно завантажуються.

Поганий клієнтський досвід може зірвати ваші маркетингові кампанії B2B. Оскільки багато часу та зусиль витрачається на прийняття рішень про покупку, потенційні покупці краще усвідомлюють проблеми та розбіжності, які ще більше все ускладнюють. Бренди, які змушують клієнтів вдаватися до небажаних дій або переживати неоднозначний досвід, неминуче стикатимуться з більшим відпаданням.

 

Одним з ключових елементів МВА є розвиток лідерських навичок. Студенти вивчають та вдосконалюють навички управління командою, прийняття рішень, комунікації та переговорів. Це допомагає їм стати сильними лідерами, здатними ефективно керувати організацією та досягати поставлених цілей. Тому в суботу запросили спікера, Аллу Ідобаєву, з вкрай важливою темою на сьогодні: «Як стати опорою для себе і своєї команди в часи невизначенності?»

Виділили кілька надважливих кроків лідера у цьому:

  1. Розуміння і прийняття невизначеності: Перший крок - це розуміти, що невизначеність є нормою, частиною життя. Замість того, щоб відчувати страх або відкидати невизначеність, навчіться приймати її як можливість для росту та розвитку. Розуміння цього допоможе вам знайти внутрішню стійкість і спокій.
  2. Збереження позитивного настрою: Важливо зосередитися на позитивних аспектах і шукати можливості в невизначеності. Виявляйте вдячність за те, що ви маєте, і зосереджуйтесь наможливостях для розвитку та змін. Позитивний настрій може відігравати ключову роль у вашій власній стійкості і впливати на настрій вашої команди.
  3. Комунікація і відкритість: В часи невизначеності комунікація є особливо важливою. Будьте відкритими зі своїми колегами і командою, надайте їм можливість висловлювати свої думки, питання та обурення. Вислуховуйте їх, виявляйте співчуття і спільно шукайте шляхи вирішення проблем. Важливо також бути відкритим до змін і готовим приймати нові ідеї.
  4. Зосередження на важливих речах: У часи невизначеності може бути легко втратити фокус і розсіятися. Сконцентруйтеся на важливих цілях і завданнях.

А під кінець навчального модулю групи вирішили продовжити спілкування у вузькому колі, та залишились у МІБ грати в покер. Легка розмова за грою будує довірливі стосунки та веде до стійкого та успішного партнерства у бізнесі.