16.05.23

«Позаплановий» старт програми Executive MBA

Главная/Новости и анонсы МИБ/«Позаплановий» старт програми Executive MBA

 

Якщо людина бажає вчитися, то не можна її спиняти. Згодні? От і ми так подумали, тому вирішили створити «позаплановий» старт програми Executive MBA 24 генерація.

За планом старт був у жовтні, адже ми ж тільки у лютому стартували. Але ніт, навесні, з розквітом тюльпанів, розквітло і бажання вдосконалюватися. Тому разом з викладачами та керівниками програми розробили унікальний навчальний план, сформували специфічний розклад для групи таким чином, щоб скоротити термін навчання, проте залишити всі такі цікаві та корисні курси у програмі, навчатися більшому за коротший термін, а восени організувати велике поєднання груп для того самого надкорисного нетворкінгу між групами МВА у МІБ.

 

1111

 

З чого розпочали? Звісно, з командоутворення. Після урочистого привітання групи керівництвом Міжнародного інституту бізнесу незрівнянна Олена Рижкова взялася робити з новеньких слухачів групу, яка стане єдиним організмом: разом працювати над командними проектами, разом виконувати домашні завдання, разом прокрастинувати (ну, а які студенти без цього), разом святкувати та разом іти до намічених цілей!

Після інтерактивної гри з командоутворення одразу ж почали вивчати як формувати ефективні команди на своїх підприємствах. Далі до викладання долучився Олександр Савич, розпочавши курс зі Стратегічного маркетингу. Звісно не обійшлося без «хардкору». Олександр Мертенс підхопив естафету, та розпочав курс «Управлінська економіка та конкурентна стратегія», а на останок інтенсив з Digital Technologies від Наталії Писаренко.

 

222

 

Наприкінці інтенсивного навчального тижня слухачі вже знали:

  • Які прийоми відволікання варто використовувати у ситуації, яка викликає занадто інтенсивні негативні емоції.
  • Раби інновацій не створюють.
  • Компанії не помирають, а кінчають життя самогубством. І що робити, щоб цього не сталося.
  • Які фактори слід враховувати, щоб ваша компанія стала привабливим місцем для суперпрофесіоналів.
  • Як порахувати обсяг витрат виробництва.
  • Основи теорії ігор та її застосування для аналізу економічних взаємодій.
  • Ключові зміни в структурі ринків, викликані цифровими технологіями.
  • Нові технології, платформи та канали цифрового маркетингу.
  • Інтеграцію цифрових цілей у загальне дерево маркетингових цілей компанії.

А це тільки початок! Тож, давайте побажаємо нашим слухачам завзяття та натхнення поглинати нове, вивчати складне та відтворювати це на практиці!