12.06.23

The Chartered Institute of Marketing – новий набір студентів!

Главная/Новости и анонсы МИБ/The Chartered Institute of Marketing – новий набір студентів!

 

У нас чудова новина!

Не секрет, що Міжнародний інститут бізнесу протягом останніх 20 років є акредитованим навчальним центром The Chartered Institute of Marketing.

На жаль через повномасштабне вторгнення ми були вимушені внести корективи у звичайний процес навчання студентів. Але попри всі негаразди надзвичайно раді оголосити новий набір студентів у групу дипломної програми «Diploma in Professional Marketing» відкритим!

Це означає, що у маркетологів з’являється чудова можливість отримати «той самий» легендарний британський диплом професійного маркетолога!

 

Юрій Зеленін, виконавчий директор МІБ:

zelenin1

 

«Diploma in Professional Marketing – один із найскладніших продуктів для Міжнародного Інституту Бізнесу. Високі вимоги CIM до етапів реалізації, до кваліфікації тьюторів, якості контенту. Але дипломна маркетингова освіта такою і має бути.

Я пишаюся тим, що наша бізнес-школа попри всі складнощі воєнного часу відновлює набори на програми CIM. Формат програми змінився, але незмінною залишається якість викладання. Тут для нас немає місця для компромісу.»

 

Світлана Біленко, керівниця міжнародних програм МІБ:

bilenko

«Диплом CIM для випускників завжди був перепусткою до найкращих світових роботодавців. Навіть зараз коли з сумних причин багато маркетологів розкидані по Європі британський диплом виявився однією з найкращих інвестицій.

Особливо важливим для нас є той факт, що The Chartered Institute of Marketing – інституція, яка не тільки транслює високі морально етичні цінності, але й реалізує їх на практиці. Після початку повномасштабного вторгнення CIM скасував свої акредитації для всіх навчальних центрів росії та білорусі і закликав навчальні центри інших країн не надавати послуги громадянам країни-агресора. Дякуємо нашим партнерам за підтримку!»

 

Отже, тут ви можете прочитати про програму Diploma in Professional Marketing.