10.03.18

Розпочато конкурс на отримання іменного освітнього гранту від ректора МІБ О. Савченка

Главная/Новости и анонсы МИБ/Розпочато конкурс на отримання іменного освітнього гранту від ректора МІБ О. Савченка

Продовжуючи багаторічну традицію бізнес-школи, а також реалізуючи місію «Міжнародного інституту бізнесу», оголошуємо про старт іменного освітнього гранту ім. Олександра Савченка, ректора МІБ.

 

Грант ректора встановлений для перспективної і талановитої молоді, яка прагне до розвитку своїх управлінських навичок шляхом навчання на програмі МВА. Лише троє переможців спеціального відкритого конкурсу будуть удостоєні гранта. Іменний грант від А. Савченка буде видаватися виключно на навчання на програмі Ukrainain MBA.

 

Програма Ukrainain MBA спрямована на всебічний професійний та особистісний розвиток управлінців, формує комплексний підхід до ведення бізнесу і дає повний арсенал сучасних управлінських інструментів.

 

Учасники відкритого конкурсу на отримання гранту ректора, які покажуть найкращі результати, отримають гранти на навчання на програмі Ukrainian MBA в таких розмірах:

  • за 1 місце - 40 000 грн.
  • за 2 місце - 30 000 грн.
  • за 3 місце - 20 000 грн.

 Прийом заявок на участь в конкурсі завершено.

 

Конкурс на отримання іменного гранту від А.В. Савченка на навчання на програмі Ukrainian MBA буде проводитися в кілька етапів:

1. До 13 вересня 2018 року - подача електронних заявок на участь в конкурсі.

2. До 14 вересня 2018 року - підтвердження участі в конкурсі.

3. 15 вересня 2018 року з 10:00 до 16:30 - проведення конкурсу.

 

Всім учасникам конкурсу на отримання гранту буде запропоновано письмово вирішити кейс. Конкурс буде проходити в кампусі бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу».

4. До 26 вересня 2018 року - робота незалежної Конкурсної комісії та визначення переможців.

5. 27 вересня 2018 року, 10:00 - оголошення підсумків конкурсу.

6. 28 вересня 2018 року - урочиста церемонія старту програми Ukrainian MBA, вручення грантів переможцям.

 

Для того, щоб отримати освітній грант, необхідно подати заявку, особисто взяти участь у конкурсі і вирішити кейс з одним з кращих результатів. Взяти участь у конкурсі можуть усі бажаючі навчатися на програмі Ukrainian MBA.

 

Звертаємо вашу увагу, що гранти не видаються в грошовій формі, а являють собою сертифікати на навчання на програмі Ukrainian MBA. Тобто вартість навчання буде зменшена на суму отриманого гранту. У конкурсі також можуть взяти участь ті слухачі, які вже пройшли аплікаційний процес і вступили на програму в 2018 році (в разі отримання гранту сума укладеного договору буде зменшена на призову суму).

 

Беріть участь і перемагайте!

 Прийом заявок на участь в конкурсі завершено.

 

Заявки приймаються до 13.09.2018 включно.

 

З усіх питань звертайтеся до відділу по роботі з клієнтами: тел. (044) 585 00 33.