12.03.18

Відкрита подача заявок на вступ на програму Ukrainian MBA в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу».

Главная/Новости и анонсы МИБ/Відкрита подача заявок на вступ на програму Ukrainian MBA в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу».

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» вже 25 років займає лідируючі позиції серед провайдерів програм MBA в Україні. Наразі розпочато вступну кампанію на програму другої вищої освіти Ukrainian MBA.

 

Це єдина в Україні програма, що акредитована і Міністерством освіти і науки України, і всесвітньовідомої британської Associations of MBAs. Для слухачів програми це означає, що її контент, викладачі та всі матеріали відповідають найвищим стандартам національної та світової бізнес-освіти.

 

Всі програми МВА в МІБ спрямовані на те, щоб забезпечити слухачів актуальними знаннями про функціонування бізнес-процесів та найсучаснішими інструментами для прийняття бізнес-рішень. Але головний компонент в програмах МВА в МІБ – це самі слухачі – фахівці з різних сфер та напрямків бізнесу, які щодня поповнюють свій досвід. І навчання побудоване таким чином, щоб спрямувати дискусію в аудиторії на те, щоб за рахунок обміну досвідом, ідеями та думками між одногрупниками та того, що існує в підручниках та статтях, разом знаходити ноу-хау чи рішення різнопланових управлінських задач.

 

За два роки навчання слухачі опановують близько 30 економічних дисциплін, що охоплюють сфери знань від макро- та мікроекономіки, маркетингу, міжнародного бізнесу і лідерства до стратегічного менеджменту, менеджменту інновацій, управляння якістю та бізнес-планування. Ознайомитись з повним змістом програми Ukrainian MBA можна тут.

 

Аудиторія слухачів програми Ukrainian MBA – це здебільшого лінійні фахівці, що тільки починають сходження по кар’єрній драбині та прагнуть обійняти керівні посади в провідних українських та міжнародних компаніях. Ця програма буде ефективною також і для власників мікро-бізнесу, що хочуть привести свою фірму до системності та зростання.

 

Зручний формат програми (з другої половини дня п’ятниці та вихідні – двічі на місяць) дозволяє комфортно поєднувати навчання з основною професійною діяльністю.

 

Початок навчання – 28 вересня 2018 року. А наразі діють умови ранньої реєстрації на програму, що дають можливість отримати знижку на навчання.

 

Детальніше про програму, її особливості та процес вступу можна дізнатись на сторінці або за телефоном: (044) 585 00 33.

 

Увага! Відкрито конкурс на отримання гранту на навчання на програмі Ukrainian MBA. Найсильніші зможуть вибороти спеціальні умови навчання. Деталі за посиланням.