27.03.18

Вебінар Сергія Глущенка «Бренд – мета або засіб?»

Главная/Новости и анонсы МИБ/Вебінар Сергія Глущенка «Бренд – мета або засіб?»

Організатор: бізнес-школа "Міжнародний інститут бізнесу"

 

Дата: 27 березня 2018 (вівторок)

 

Початок: 19:30

 

Аудиторія учасників: власники бізнесу і топ-менеджмент компаній; керівники середньої ланки, представники малого і середнього бізнесу, маркетологи і бренд-менеджери.

 

zareg uk

 

Вебінар побудований на практичних кейсах вітчизняних компаній:

  • Кейс "Сандора". Як створити бренд-лідер з нуля. Як при інвестиції в 1.8 млн дол. продати бізнес за 680 млн дол. компанії "Pepsi Co"?
  • Кейс "Фанi". Як один з 160-и молочних заводів в країні вивести в ТОП-3 за рахунок веселого бренду.
  • Кейс "Шостка". Як один з 15-и однакових сирів "Російських" продавати на 15% дорожче. Як за рік, купивши бізнес за 8 млн дол., продати його за 64 млн дол. французькому холдингу?
  • Кейс "Волошкове поле". Як за рахунок ребрендингу перетворити регіонального виробника на одного з національних лідерів за рік.

 

 

glushenko2Запрошений спікер: Сергій Глущенко - коуч, співзасновник компаній "ABMarketing" (дистрибуція спортивних товарів в СНД і Східній Європі) і ВАТ "Mamai Corporation" (виробництво і продаж м'ясних продуктів). Має досвід роботи в компанії Tetra Pak (розвиток бізнесу, проект "Sandora"), корпорації "Фані" (генеральний директор), ТМ "Шостка" (директор із стратегічного розвитку), ТМ "Волошкове поле" (директор із стратегічного розвитку).

 

 

 

 

zareg uk

 

Контактний телефон: 044 585 00 33

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Кількість учасників обмежена, тому просимо реєструватися заздалегідь.