2020-11-19

One Day MBA

Організатор: бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»
Учасники зустрічі: власники та топ-менеджери крупних компаній, підприємці з сегменту малого та середнього бізнесу, керівники різного рівня.
Дата: 19 листопада 2020 (четвер), 19:00 (тривалість 2 години)

Місце: онлайн-платформа ZOOM

Навчання на програмах МBA в МІБ побудовано таким чином, що наші слухачі вдосконалюють не тільки hard skills, а й прокачують soft skills, бо саме через розвиток останніх керівник може стати справжнім лідером ефективної команди. Отже, запрошуємо вас на захід One Day MBA, що поєднує в собі 2 експертні майстер-класи від викладачів нашої бізнес-школи з блоків hard skills та soft skills, які входять до програм МВА в МІБ.

Реєстрація завершена!

Регламент:

19:00 - 19:10 – Презентація програм Executive MBA, General MBA, Ukrainian МВА. Тетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

19:10 - 20:10 – Фінансове неблагополуччя: працюємо на випередження, Михайло Сорокін

  • Фінансові індикатори кризи в бізнесі. Чому їх важливо відстежувати (і не тільки під час кризи)
  • Приклади та уроки з практики банкрутств українських і зарубіжних компаній
  • Ключові показники виникаючих проблем: коефіцієнти і нормативи
  • Ознаки фінансового неблагополуччя і індикатори оздоровлення
  • Ефективність їх моніторингу та подальших заходів.

20:10 - 21:10 – Баланс сьогодення і майбутнього. Як забезпечити стійкість компанії, Олена Рижкова

  • Корпоративна культура як основа стійкості компанії
  • Алло! Ми шукаємо таланти! Як знайти та утримати талант в компанії
  • Трансформація ролі керівника в умовах нової реальності.

Інформація про спікерів:

kovalenko (3)

 

Тетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

 

 

 

 

M Sorokin

 

Михайло Сорокін – професор фінансів МІБ, PhD, MBA, MA, MSc. Практикуючий консультант  вітчизняних і західних компаній, має досвід проведення фінансової експертизи у більш ніж 300 проектах в Україні.  Консалтинг та тренінги для компаній:  Нова пошта, ГК "Фокстрот", "Спецтехоснастка", ІДС "Боржомі", "Інтертоп", "Укрексімбанк", "Фоззі Груп", "Білорусьнафта", Добробут та ін.

 

 

 

rizkova

Олена Рижкова – викладач на програмах МВА в МІБ, партнер компанії Frankl sense management, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С). Олена має досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо- корпоративних комунікацій, вирішення конфліктів, перетворення корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей, а також внутрішньо-корпоративних і зовнішніх переговорів, технології управління талантами, індивідуального консультування, коучингу перших осіб.

 

 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Контактна особа: 0676795795 Тетяна

Захід проводиться в рамках набору на програми МВА.