2020-07-06

Соціальні ініціативи Community IIB: event-агенція ARENA CS

Головна/Новини МІБ/Соціальні ініціативи Community IIB: event-агенція ARENA CS

Індустрія заходів зазнала чи не найбільшої шкоди від коронакризи. Всі заходи відмінились чи перенеслись, команди лишились без роботи. Але це – не привід сидіти без роботи, адже, коли ми чимось зайняті, то менше схильні до стресу.
Команда ARENA CS ще на початку карантину запропонувала свої послуги усім волонтерським або громадським організаціям, які безпосередньо задіяні в боротьбі з вірусом.

На своїй сторінці у Facebook компанія написала пост: «ARENA CS не скорочує персонал, але шукає йому альтернативну зайнятість – мова не про гроші, а про мотивацію, ідеї, ритм, сенс. Нижче пропонуємо до ваших послуг варіант залучення нашої команди до проєктів вашої компанії - pro bono на час карантину:
Якщо ваш бізнес ініціює соціальні проекти – закупівля засобів захисту для лікарів, обладнання для лікарень, доставку харчів та ліків для літніх людей, тощо, залучайте нас до них – не соромтеся! Ми не проситимемо сплати цих послуг, адже боротьба з COVID-19 – це й наша боротьба за здоров'я українців та відновлення економіки.

У нашому арсеналі є склад для сортування та менеджери на корпоративних та персональних авто, в масках та рукавичках, з антисептиками, які можуть стати амбасадорами та координаторами вашого соціального проєкту (пошук постачальників, закупівлі, сортування, доставка)».
І результат від цього не змусив себе довго чекати.

arena

Гарантуючи безпеку, співробітники агентства стали амбасадорами та координаторами соціальних проектів разом з «Київським волонтерським штабом»: взяли на себе пошук постачальників, закупівлі, сортування і доставку. Крім цього, менеджери агентства на власних авто доставляли лікарів на роботу.


Згодом, на сторінці компанії був опублікований пост-звіт:

ksv

Яна Матвійчук, засновниця та СЕО event-агенції ARENA CS, випускниця програми Executive MBA-2015 МІБ, поділилась своїми спостереженнями від впливу активної діяльності підлеглих на їх моральних стан: «Це допомагало не падати духом, співробітники обговорювали можливі сценарії розвитку подій та розробляли план дій, який допоможе справитись з ситуацією». Крім цього, за словами Яни, за всіма вимогами, event-менеджер – це ідеальний волонтер.
Тож, допомагати справді можливо усіма способами. Адже «боротьба з COVID-19 – це й наша боротьба за здоров'я українців та відновлення економіки».