2020-06-02

Командна ініціатива Community IIB: компанія «Три ведмеді»

Головна/Новини МІБ/Командна ініціатива Community IIB: компанія «Три ведмеді»

Зараз в деяких регіонах спостерігається покращення епідеміологічної ситуації, проте в інших – все лишається стабільно небезпечно. І сьогодні лікарі – це ті особи, від яких залежить все в наших життя: як скоро ми вийдемо на роботу, як швидко зможемо полетіти у відпустку, чи зможемо ми відвідати родичів в Чернівцях тощо.


Двоє наших випускників, що свого часу закінчили програму Executive MBA в МІБ, Дмитро Ушмаєв, засновник та СЕО виробничої компанії «Три ведмеді», та Тарас Середюк, співзасновник мережі ресторанів «MAFIA», об’єднали зусилля в спільній ініціативі #ПідтримуюЛікарів. Щодня вони передають продукцію компаній, вареники та пельмені, для приготування медикам гарячих обідів у лікарнях трьох міст України.

Так, до Харківської обласної дитячої клінічної інфекційної лікарні щодня безкоштовно передають 50 обідів, до Київської міської дитячої клінічної лікарні №2 — 55, та по 25 обідів до таких закладів: Штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) при Міністерстві охорони здоров’я; Інститут педіатрії, акушерства та гінекології НАМН України в місті Києві; Дніпропетровський обласний лабораторний центр держсанепідслужби України; Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова.

tri1

tri3

 

 

Крім цього, компанія «Три Ведмеді» передала Бердичівській міській лікарні антибіотики, що будуть використовуватися у лікуванні пневмонії та коронавірусної інфекції COVID-19. За повідомленням на Facebook-сторінці, до компанії звернулася директор Бердичівської міської лікарні Бабікова Лариса Миколаївна з проханням про допомогу в закупівлі медикаментів.

 


«Наша компанія швидко відгукнулася та закупила наступні препарати: гепацеф комбі, левофлоксацин, меропенем, цефепім. Тільки разом ми зможемо вистояти в цій нелегкій боротьбі з епідемією», - зазначається в повідомленні.

 

 

 

Допомагати можна і особисто від себе, і об’єднуючись з іншими, головне – робити це щиро. Рано чи пізно епідемія закінчиться, а споживач запам’ятає тих, хто не панікував, а робив свій вклад в боротьбу!