2019-06-20

Як зробити бізнес успішним: синергія інноваційності та Business Intelligence. Воркшоп Володимира Савчука.

Головна/Новини МІБ/Як зробити бізнес успішним: синергія інноваційності та Business Intelligence. Воркшоп Володимира Савчука.

Дата: 20 червня 2019, 19.00

 

Місце: Київ, Ярославський пров, 1/3, HUB 4.0, зал «Intelligence»

 

Учасники: власники і топ-менеджери компаній; керівники функціональних підрозділів

 

Без претензії на істину в останній інстанції автор воркшопу формулює модель побудови успішного бізнесу, яка базується на умілому поєднанні сучасних інноваційних прийомів управління і жорстких методів, об'єднаних за допомогою системи технологій Business Intelligence.

Business Intelligence - це органічне поєднання сучасних методів управління підприємством, які базуються на відцифрованих технологіях і аналізі даних. Головне завдання Business Intelligence полягає в тому, щоб зібрати разом зусилля усіх менеджерів компанії і направити їх в русло досягнення головної мети - генерування грошових потоків.

Business Intelligence простежує послідовно основні стадії управління бізнесом від вироблення стратегії до оцінки ризиків ненабуття запланованого значення прибутку.

 

Регламент:

18:30 - 19:00 - Реєстрація учасників

19:00 - 20:30 - «Як зробити бізнес успішним: синергія інноваційності та Business Intelligence», Володимир Савчук

20:30 – 21:00 - Відповіді на питання, неформальне спілкування

 

Основні питання:

  • Необхідні умови успішності бізнесу
  • Т-алгоритм, як зробити бізнес схожим на великі компанії
  • Business Intelligence як фундамент забезпечення успішності бізнесу
  • Структура і основні завдання Business Intelligence

Сучасний менеджмент не можливий без використання інформаційних технологій - ключовим елементом Business Intelligence є адекватне програмне забезпечення. В процесі воркшопа на прикладі Power BI будуть продемонстровані можливості використання програмних засобів для підвищення прозорості і керованості бізнесу. 

 

SavchukСпікер: Володимир Савчук - керуючий партнер групи консалтингових компаній "Стратегічний партнер", голова стратегічного комітету Наглядової Ради ГК "Нова Пошта", професор програм МВА в бізнес-школі «Міжнародний інституту бізнесу».

 

 

 

 

 

Вартість участі - 250 грн (у день заходу – 300 грн)

paynow

paylater

 

Учасники воркшопу мають унікальну можливість отримати у подарунок нову книгу Володимира Савчука "Основи ризик-менеджменту підприємств".


У книзі викладений цілісний комплекс сучасного уявлення про ризик-менеджмент, що дозволяє читачеві охопити загальну картину і розібратися в особливостях технологій аналізу і управління ризиками. Книга висвітлює як питання вироблення принципових стратегічних і тактичних рішень в області управління ризиками, так і великий комплекс аналітичних підходів і технологій, грунтованих на методах теорії вірогідності і математичної статистики. Основні методичні положення книги ілюструються за допомогою практичних прикладів.

Під час воркшопу серед перших 10 осіб, хто виконав умови конкурсу, буде розіграно 3 книги.

Як отримати подарунок?
- зробити перепост публікації про конкурс на своїй сторінці у фейсбук з особистим коментарем
- сплатити за участь у воркшопі до 17.06 включно

До зустрічі 20.06! Нехай вдача посміхнеться саме Вам!

 

Контактний телефон: 0445850033, 0675248949