31.03.23

Виїзне заняття Executive MBA

Главная/Новости и анонсы МИБ/Виїзне заняття Executive MBA

 

Оптимізація виробництва, якісний розподіл обов’язків та робочого часу працівників – запорука успіху компанії в цілому. Тому на скільки важливо оптимально організувати робочий процес, щоб покращити швидкість виробництва та не втратити якість мають знати всі керівники підприємств.

Ось чому під час березневого модуля члени групи Executive MBA під керівництвом незрівнянної Людмили Батенко в рамках курсу "Операційний менеджмент" відвідали виробничі потужності компанії K&S Group у місті Житомир.

Цього року одразу два виробництва компанії у Луцьку та Житомирі отримали Нагороду Special Performance Award 2022 за особливу продуктивність навіть під час війни. Тому їм є чим пишатись та чому навчити наших слухачів.

 

EMBAmarch

 

Типові бізнес-візити (саме так ми називаємо такі ознайомчі поїздки на різні заходи та виробництва) в МІБ виглядають так:

  • Завчасно у розкладі для такої події обирається дата та час, аби не вручатися у навчальний процес та не заважати іншим предметам іти своєю чергою;
  • Місце та план поїздки узгоджується з приймаючою стороною, а потім анонсується слухачам;
  • Зранку, перед виїздом, більшість наших слухачів зустрічаються в МІБ, аби підзарядитись кавою та солодощами;
  • Виїзд;
  • На підприємстві зустрічає відповідальний співробітник компанії та супроводжує по цехах, розказуючи як саме налаштовано та оптимізовано робочий процес, що вдалося змінити компанії, що впровадити, та чи є інноваційні розробки;
  • Підсумовує поїздку викладач (проводить таке собі виїзне заняття), розповідаючи як ті чи інші процеси може налагодити керівник компанії, а які краще перекласти на відповідальних співробітників та на які додаткові навчальні програми краще відправляти своїх фахівців, аби підприємство розвивалось.


Цього разу для такого візиту групи обрали саме Кромеберг енд Шуберт Україна, бо саме це підприємство є постійним клієнтом МІБ, обираючи для своїх фахівців програму з «Організації та управління виробничими системами і процесами» REFA. А відтак, і успішно втілює на практиці набуті знання, вдосконалюючи виробничі системи, покращуючи умови праці та активно розвиваючи компанію.