11.02.19

Digital Strategy - не забаганка, а необхідність.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Digital Strategy - не забаганка, а необхідність.

Діджитал – вже не просто один з розділів маркетингу, а давно самостійний напрям. У сьогоднішні вкрай динамічні часи, перенасичені цифровою інформацією, неможливо бути далеко від діджитал і не враховувати його впливу на споживачів і ринки. Digital вже перестав бути експериментом, примхою, ситуативно використовуваним каналом, а став крайньою необхідністю. Неможливо уявити ефективну стратегію маркетингу, яка б не враховувала digital-середовище і важелі впливу на клієнтів через цифрові канали.

 

Сучасному маркетеру, щоб привести компанію до успіху, необхідно володіти повним арсеналом тактик і стратегій, які базуються на використанні інструментів не тільки традиційного маркетингу, але і цифрового. Слід бути професіоналом-універсалом, оскільки різноманіття виникаючих завдань вимагає застосування безлічі різних підходів для досягнення результату.

 

Всесвітньо відома спільнота фахівців з маркетингу The Chartered Institute of Marketing (CIM), що ставить за мету розповсюдження кращих професійних практик, реалізує програму навчання, завдяки якій кращі підходи та інструменти, зібрані та акумульовані від фахівців з багатьох країн та ринків, може опанувати будь-який маркетолог. Одним з модулей програми Diploma in Professional Marketing є курс Digital Strategy – тримісячний інтенсив, що проходить у бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу», яка з 1997 року є ексклюзивним навчальним центром CIM в Україні.  

 

Читають курс Digital Strategy Олександр Катков, стратегічний директор «BBDO Україна» (частина міжнародної мережі рекламних агенцій) та Лідія Морозова, засновник успішного маркетингового агентства повного циклу «Lati Agency» (частина Latifundist Медіа Холдинг). Олександр та Лідія допоможуть опанувати навички розробки та імплементації стратегії, спрямованої на залучення, утримання і створення лояльності клієнтів. Після проходження курсу ви будете розуміти, які зовнішні і внутрішні аспекти ринку і компанії необхідно враховувати при розробці, як зробити стратегію гнучкою і здатною перелаштовуватися в залежності від змін середовища, поведінки клієнтів і конкурентів. На цьому тримісячному курсі ви отримаєте найсучасніші знання, інструменти, методи і підходи, які дозволять аналізувати і оцінювати макро- та мікро-середовище, планувати діджитал-маркетингові активності для досягнення максимального успіху.

 

Курс Digital Strategy проходить за програмою The Chartered Institute of Marketing (англійською мовою), а українські викладачі допомагають зрозуміти, як застосовувати міжнародні підходи та прийоми до українських реалій.

 

Окрім викладачів, до слухачів буде запрошено гест-спікерів, які поділяться зі слухачами своїм унікальним досвідом в різних сферах застосування діджитал-маркетингу. Таким чином, ви отримаєте не тільки арсенал найбільш просунутих в світі інструментів, а й дізнаєтеся, як їх застосовують в українських і міжнародних компаніях.

 

Курс Digital Strategy насичений практикою: ефективні цифрові інструменти освоюються через практичні методи навчання (групові проекти, тематичні дослідження, інтерактивні завдання та ін.). В результаті проходження курсу ви зможете стати лідером в своїй організації за рахунок уміння створювати і успішно реалізовувати діджитал-стратегію, яка дозволить досягти поставлених бізнес-цілей.

 

Цей інтенсив буде корисним не тільки для фахівців та керівників у сфері маркетингу, а й для власників компаній, адже він розвиває стратегічне мислення та комплексне бачення ситуації.

 

Заняття починаються 13 квітня 2019 і будуть проходити в кампусі бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу» у вихідні дні, що дозволить комфортно поєднувати роботу і навчання.

 

Курс Digital Strategy в МІБ – це прекрасна можливість отримати справжню британську освіту, не виїжджаючи з України. За умови успішного складання підсумкової роботи слухачі отримають сертифікат - CIM Award.

 

Отримати детальну інформацію та подати заявку можна тут.