28.09.18

Почалось навчання на програмі Ukrainian MBA.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Почалось навчання на програмі Ukrainian MBA.

28 вересня 2018 року бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» відкрила свої двері шостій когорті студентів програми Ukrainian MBA. Попереду 2 роки напруженої праці, але разом з тим, задоволення від нових знайомств і спілкування з однодумцями, отримання цікавих знань і корисних інструментів для розвитку бізнесу. Програма Ukrainian MBA – це єдина в Україні програма другої вищої освіти, що має міжнародну акредитацію.

 

Традиційно церемонію старту почав виконавчий віце-президент МІБ Юрій Зеленін.  Він побажав студентам наснаги, нових вражень, а також взяти все, що можливо з того, що запропонують наші викладачі протягом навчання.

 

Наступним слово взяв ректор Міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко. Він нагадав, що всі програми МІБ аккредитовані міжнародною асоціацією Assotiation of MBA's (AMBA, Великобританія), а отже кожен студент має можливість стати членом цієї асоціації і скористатися можливостями, які вона надає.

 

Олександр Володимирович виступив з невеликою лекцією, в якій торкнувся тем, що запропонували самі студенти: геополітика та місце України в світі, поговорили про оподаткування та банки, про інфляцію.

 

Після слова ректора перейшли до головної та найбільш приємної події церемонії - вручення грантів на навчання від Олександра Савченка.

 

За результатами попередньо проведеного конкурсу, було визначено чотири переможця: третє місце поділили між собою Євген Садовщиков і Андрій Тимченко, кожен з них отримав грант на навчання в сумі 20000 грн. Друге місце посів Дмитро Лазаренко, він отримав грант на суму 30000 грн. І нарешті, за 1 місце було надано грант на суму 40000 грн., його виборов Віталій Соколовський. Вітаємо переможців!

 

Ми впевнені, що свідомий вибір навчання в бізнес-школі “Міжнародний інститут бізнесу“ стане для студентів програми Ukrainian MBA новим поворотним моментом в їх житті, а наступні 2 роки будуть насиченими та цікавими.

 

Тож бажаємо студентам 6-ї когорти терпіння, наполегливості натхнення та прагнення досягти ще більших вершин!

 umba 01umba 02umba 03umba 04umba 05umba 06umba 07umba 08