04.07.18

У здоровому тілі — здорові ідеї!

Главная/Новости и анонсы МИБ/У здоровому тілі — здорові ідеї!

4 липня 2018 року в рамках навчального блоку «Побудова ефективної моделі бізнесу» для п’ятої та шостої генерацій програми General MBA, що реалізується по карусельній моделі бізнес-освіти©, був проведений майстер-клас «Health Self managament». Його провела Альона Бурдейна, консультант із здорового способу життя та зміни звичок.

 

Альона Бурдейна — сертифікований консультант Certified PPA practitioner Thomas International, бізнес - тренер, коуч, має більше 15 років досвіду роботи в рекрутингу, навчанні та консалтингу, є засновницею власних проектів «Менеджмент звичок» та «Школа Здоров'я», співзасновник клубу любителів бігу «KM Running Club».


У минулому ідейний засновник Першої Школи рекрутингу в Україна - FSR.in.UA. Хобі Альони – це марафонський біг та плавання. За своє життя вона пробігла 7 повних марафонів (42 км) в Мюнхені, Стамбулі, Парижі, Берліні, Варшаві, Чикаго і Нью-Йорку а також перепливла Босфор.

 

Початок свого виступу Альона Бурдейна присвятила знайомству з основними аспектами здорового способу життя, управління життєвою енергією, фізичною та емоційною складовими. Спікер надихнула учасників майстер-класу на активний зворотній контакт завдяки мотиваційним слайдам та розповіді про власну історію успіху. Зокрема, під час заняття А. Бурдейна разом із слухачами проаналізувала реакції організму на стрес, озвучила способи його подолання, розповіла про емоційні стани та їх вплив на зміну кількості нейронних зав’язків, порадила декілька корисних мобільних додатків для підтримки здорової якості життя.

 

Від спікера слухачі дізналися, що таке аутофагія, тіломіри, «петля звички», дзеркальні нейрони. Всі разом розглянули покрокову інструкцію з перетворення певної дії на стійку життєву позицію. Відпрацювали на практиці встановлені алгоритми та ритуали. Поговорили про мотивацію та способи досягнення цілей. Багато уваги спікер приділила впливу оточення на людину.

 

Далі слухачі виконали декілька командних вправ на впровадження стратегії міні-звичок. У цій частині заходу Альона підбадьорювала учасників різними натхненними словами, серед який особливо запам’яталася фраза: «Якщо почати бігти марафон дуже швидко - другу половину дистанції будеш страждати або зійдеш. Так і зі зміною способу життя. Важливо почати в своєму темпі і поважати персональну швидкість змін, якою б вона не була».

 

Цікавою була частина виступу Альони Бурдейної про причини втрати контролю над собою та витоку сили духу, мотиваційні техніки, підготовку до зривів та управління ними, а ще про джерела «багатства», «щастя» та «свободи».

 

Майстер-клас «Health Self managament» - це не лише лекція про важливість спорту в активації мозкової діяльності та в досягненні фізичного здоров’я людини, а й про загартовування характеру в цілому. Усі розглянуті методики за аналогією можна перенести і у бізнес-середовище. Випрацювати корисну бізнесову звичку, підтримувати та вести бізнес «у здоровий спосіб» – це шлях до успішної реалізації вигідних справ та прибуткових операцій!

IMG 9311

IMG 9300IMG 9302