23.03.18

Євгенія Коломієць розказала слухачам МВА про сучасні підходи до сукупного заохочення працівників.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Євгенія Коломієць розказала слухачам МВА про сучасні підходи до сукупного заохочення працівників.

Одним із курсів, що вивчають слухачі програми Ukrainian МВА в бізнес-школі “Міжнародний інститут бізнесу”, є «Менеджмент персоналу». Він направлений надати слухачам системне розуміння теорії та практики управління персоналом в системі менеджменту різноманітних організацій, що функціонують у сфері національної та світової економіки. Одним із завдань курсу є ознайомлення з різними підходами до формування стратегії та політики у сфері управління персоналом, а також із сучасними технологіями у сфері менеджменту персоналу і з найбільш ефективними HR-практиками.

23 березня 2018 року в рамках курсу "Менеджмент персоналу" в якості запрошеного спікера перед слухачами МІБ виступила Євгенія Коломієць з темою «Система сукупного заохочення».

 

Євгенія Коломієць – бізнес-коуч, HR-консультант з багаторічним досвідом роботи директором з персоналу в таких компаніях, як: ModnaKasta, Alcatel-Lucent Ukraine та ін. Має сертифікати Global Remuneration Professional, Associate Certified Coach ICF, Cultural Transformation Consultant.

 

Євгенія представила слухачам основні аспекти системи сукупного заохочення за глобально визнаною методологією Worldatwork® та актуальні варіанти рішення по ціннісній пропозиції співробітнику (EVP – Employee Value Proposition), а також поділилася практичним досвідом реалізації консалтингових проектів в даній сфері.

 

IMG 9012IMG 9015