2020-06-04

Довіра - валюта нової економіки

Home/News IIB/Довіра - валюта нової економіки

Якщо вірити дослідженням Рейчел Ботсман з Оксфорду, довіра сьогодні - найсуттєвіша інвестиція, яку може отримати організація, бізнес чи приватна особа від усіх груп своїх стейкхолдерів. Долучившись до національного акредитаційного процесу і готуючи необхідні матеріали для представлення освітньої програми “Бізнес-адміністрування”, ми в МІБ у повні оцінили, на скільки значущою для нас є ваша довіра - довіра наших слухачів, випускників, наглядової ради, викладачів, партнерів як в Україні так і за її кордонами.


За плечима у бізнес-школи “Міжнародний інститут бізнесу” не одна вдало пройдена акредитація на найвищому міжнародному і національному рівнях, однак щоразу - це виклик, це перевірка на міцність, це лакмусовий папірець нашої відповідності власним цінностям. Тож і акредитація Національним агентством забезпечення якості вищої освіти так само актуалізувала для нас ряд важливих сутнісних запитань. Адже проходження будь-якої акредитації, перевірки чи конкурсу для нашої бізнес-школи - це не змагання за сертифікат або статуетку. У першу чергу, це - пошук відповідей на питання про якість нашої освіти, про цінність, яку ми даємо слухачам, колективу і суспільству, про життєздатність IIB Community та її актуальність в умовах сьогодення.

І сьогодні, по завершенні тривалого та багато в чому складного процесу акредитації, ми висловлюємо вдячність кожному, хто підтримував МІБ, хто допомагав, переживав разом з нами і віддано вболівав за результати кожного наступного етапу акредитації.

Колектив і керівництво МІБ щиро вдячне викладачам, які у щільному графіку, інколи під час перерв між заняттями, брали участь у підготовці акредитаційної справи та у зустрічах з експертами національного агентства. Ми пишаємося вами, Олександр Наконечний, Олександр Савченко, Зінаїда Янченко, Алевтина Кудінова, Валентина Лаврененко, Тетяна Твердушка, Юлія Ісаєнко, Олександр Савич, Лідія Пащук, Наталія Писаренко, Вероніка Верба, Андрій Федорченко.

Бізнес-школа надзвичайно втішена тією відданістю і готовністю відстоювати наші цінності, які продемонстрували слухачі та випускники усіх наших програм: Віталій Старунь та Сергій Підлісняк - EMBA19, Ольга Марченко - GMBA08, Яна Васільєва, Анна Пікульська - GMBA09, Антоніна Старовєрова, Анна Савченко, Дмитро Соколенко, Дмитро Васильченко, Ігор Хваль - UMBA05, Вікторія Алексеєнко, Олексій Грищенко, Тетяна Федорова, Євгеній Оляницький - UMBA06, Артем Артеменко, Катерина Крят - UMBA07. Ваша прихильність - наш найцінніший актив.

New

І звісно ж, ми говоримо спасибі членам наглядової ради МІБ, до якої входять наші випускники різних років і програм. “Міжнародний інститут бізнесу” неодноразово відчув ваше надійне плече підтримки упродовж усього процесу акредитації. Дякуємо, що у ваших робочих графіках завжди є місце для МІБ, дякуємо, що ви з нами Алла Ідобаєва, Дмитро Фєліксов, Борис Бєлянський, Ярослав Ромашко, Олександр Смоляк.

Бізнес-школа також висловлює вдячність слухачам першого та другого років навчання програми Ukrainian MBA UMBA06 та UMBA07 - ваша оцінка якості програми “Бізнес-адміністрування” для нас дуже значима, ви гідно представили МІБ та на власному прикладі продемонстрували цінності і знання, якими так пишається наша бізнес-спільнота.

А на завершення від імені академічного департаменту дякуємо колективу нашого інституту - ваша підтримка, допомога і віра у спільну справу стали неоціненним внеском у перемогу. Спасибі Юрій Зеленім, Марина Лайкіна, Ольга Лукіна, Тетяна Горох, Тетяна Кошик, Тетяна Коваленко, Вікторія Ємельянова, Катерина Дмитренко, Марія Сапак, за те, що ми дійсно команда!

Без особистої участі кожного з цих людей результат акредитації міг бути іншим, однак значно важливіше, що без усіх цих людей МІБ точно був би іншим - і це найголовніше! Наша бізнес-школа безмежно пишається дружністю і єдинством IIB Community.

Попереду багато нових викликів і ми впевнені, що разом з вами, з вашою підтримкою і довірою гідно пройдемо кожне з прийдешніх випробувань - усе буде МІБ!