2018-10-20

Кирило Скікевич завітав до слухачів МІБ, аби поговорити про сприйняття якості бренду споживачем.

Home/News IIB/Кирило Скікевич завітав до слухачів МІБ, аби поговорити про сприйняття якості бренду споживачем.

У суботу, 20 жовтня 2018 року, до слухачів програми Diploma in Professional Marketing (СІМ) завітав Кирило Скікевич – керівник стратегічного департаменту ADV Group Ukraine, а також підрозділу Trendwatching ™ Ukraine. Кирило Скікевич має більше 15 років досвіду стратегічного, бренд- і комунікаційного планування для провідних міжнародних та українських компаній. Займався стратегічним консалтингом і комунікаційним плануванням для «Київстар», «Beeline Казахстан», брендів Carlsberg Ukraine; також займався розробкою нових моделей комунікаційного планування і брав участь в створенні Shopper marketing alliance.

 

Цього разу Кирило поділився своїм досвідом з групою на тему сприйняття якості бренду споживачем, а також про механізм управління стосунками з покупцем.

 

Споживчу якість бренду можна визначити вибором, пошуком, купівлею, використанням, а також тим, чи виправдалися очікування при придбанні цього товару.

 

Кожен споживач формує своє уявлення про те, де саме створюються найкращі товари, скажімо, французьке вино, чи італійський одяг. Такі стереотипи активно використовують бренд-менеджери для створення враження про світове лідерство бренду, найвищу якість або унікальні технології його виробництва. У цей момент і вступає у дію механізм управління взаємовідносинами з покупцями, що завжди починається зі знайомства з покупцем. До цього механізму входить багато методів, і всі вони ведуть до єдиної мети: підвищення важливості бренду для споживача. Саме для досягнення цієї мети виробник так прагне підтримувати контакт зі споживачами та знати якомога більше про їх потреби та інтереси. Аби сформувати тривалі взаємовигідні відносини бренду зі споживачами постійно та безперервно формується міцний емоційний зв'язок між покупцем та брендом. А це допомагає сформувати постійну та міцну лояльність до бренду.

 IMG 20181020 104158693