Версія для друку

Запишіться на консультацію експерта Міжнародного інституту бізнесу.

Головна/Новости без даты/Запишіться на консультацію експерта Міжнародного інституту бізнесу.

Вибір бізнес-школи і програми МВА – це завжди серйозне питання, оскільки мова йде не тільки про інвестиції коштів, а ще й особистого часу та зусиль, яких протягом 1,5-2 років буде вимагати навчання на програмі. Важливо, щоб процес отримання знань був комфортним і, головне, ефективним, аби після закінчення програми слухач вийшов на новий особистісний і управлінський рівень. Допомогти розібратися в різноманітті освітніх програм і зрозуміти, яка саме буде найбільш ефективною саме для вас, зможуть експерти бізнес-школи «Міжнародний інститут бізнесу».

 

640x390 consult

Під час індивідуальної консультації експерта ви отримаєте огляд МВА-програм кращих бізнес-шкіл України, почуєте відповіді на питання щодо процесу вступу та тонкощів навчання, зможете познайомитися з профілем слухачів різних управлінських програм. Експерт вивчить ваш бекграунд, цілі і особливості, на підставі яких порекомендує відповідний освітній продукт. Також, за попередньою домовленістю, експерт може організувати виїзд до вашої компанії для проведення презентації та консультації.

Замовляйте безкоштовну консультацію вже зараз!

 

 

zareg uk

 

А також звертайтесь за тел. 0445850033, 0675248949 (viber), e-mail: sales@iib.com.ua

 

Інформація про програми МІБ: Executive MBA, General MBA, Ukrainian MBA, International MBA, Diploma in Professional Marketing (CIM), REFA.

Читали 11564 разів