Версия для печати
13.08.20

Соціальні ініціативи Сommunity IIB: компанія "Київстар"

Главная/Новости и анонсы МИБ/Соціальні ініціативи Сommunity IIB: компанія "Київстар"

В час, коли суспільство вже трохи втомилось від таких слів як «пандемія», «карантин», «вірус», «online» та подекуди втрачає оптимізм, є компанії, які продовжують допомагати, навіть в час, коли це вже не так «модно». Сьогодні про компанію «Київстар», де президентом є випускник програми The Chartered Institute of Marketing в МІБ, екс-викладач МІБ – Олександр Комаров.


Ще на початку карантинних обмежень в країні компанія виділила 80 мільйонів гривень на боротьбу з пандемією та її наслідками, з яких 30 мільйонів використано для закупівлі 10 апаратів ШВЛ, 20 моніторів стану пацієнтів та захисних костюмів для медиків.

Крім цього, мобільний оператор полегшував життя медиків там, де він має найбільше повноважень – у мобільному зв’язку. Так, «Київстар» нарахував бонуси в еквіваленті 150 гривень 68 тисячам лікарів та медсестер з реєстру медичних працівників України. А також, у червні усім медикам, які раніше отримали бонуси, також було надано доступ до безлімітного інтернету на 90 днів до кінця літа.

Але на цьому підтримка лікарів не закінчилась.

«Разом з усією країною ми продовжуємо долати виклики, які виникли через розповсюдження коронавірусу, та підтримувати суспільство в цей непростий час. На жаль, статистика нових захворювань на COVID-19 продовжує зростати, а медичні працівники залишаються однією із найбільш вразливих категорій. Саме тому ми спрямували частину нашої благодійної допомоги на засоби індивідуального захисту для лікарів», - зазначає Олександр Комаров, президент Київстар.

Компанія «Київстар» надала кошти на закупівлю майже 7 тисяч захисних костюмів для медичних працівників, які вже 5 місяців борються з вірусом у самому епіцентрі подій. Ініціатива реалізована разом з фондом «Твоя опора», з яким компанія співпрацює вже багато років. Захисні костюми були доставлені у 25 опорних лікарень в 13 областях України.

image1