Версия для печати
11.06.20

Он-лайн Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Главная/Новости и анонсы МИБ/Он-лайн Презентація програми Diploma in Professional Marketing (CIM)

Маркетинг найбільш чуттєвий та гнучкий сектор діяльності будь якої компанії. Саме у маркетингу відбуваються найбільш стрімкі зміни: з’являються нові інструменти, канали комунікацій, візуальне та смислове наповнення засобів комунікацій з клієнтами. Тому дуже важливо знати та вміти застосовувати інновації та сучасні маркетингові інструменти.


The Chartered Institute of Marketing (CIM) вже понад 100 років є законодавцем моди у світовому маркетингу. Диплом СIM є визнаним знаком якості маркетолога та підтвердженням високого професійного рівня. Отримати такий престижний диплом можливо і в Києві, пройшовши навчання на програмі Diploma in Professional Marketing в бізнес-школі «Міжнародний інститут бізнесу», яка є ексклюзивним навчальним центром CIM в Україні.

11 червня запрошуємо вас на он-лайн презентацію, щоб познайомитись з програмою Diploma in Professional Marketing, викладачем модулю «Marketing & Digital Strategy» - Ярославом Гуменюком та випускником CIM - Віталієм Ткаченком.


Дата: 11 червня 2020 (четвер), 19:00, Zoom Video Communications.

Учасники зустрічі: директори з маркетингу, керівники відділів маркетингу, бренд-менеджери, маркетологи, співробітники компаній, до сфери яких входять маркетингові функції.

Мова зустрічі: англійська (слайди презентації спікера), російська.

zareg uk
Регламент:
19:00 - 19:15 - Програма СІМ в Україні: особливості вступу та навчання, Тетяна Коваленко;
19:15 - 19:55 - Презентація модулю Marketing & Digital Strategy, Ярослав Гуменюк;
19:55 - 20:15 - Що дає навчання на СІМ для розвитку кар’єри, Віталій Ткаченко.


Інформація про спікерів:
kovalenko

Тетяна Коваленко - менеджер по роботі з клієнтами МІБ, експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу.

 

 

 

 


Jp95J0rG mЯрослав Гуменюк - маркетинг директор Eldorado. Має 18 річний досвід роботи у маркетингу. Довгий час він займав керівні посади в маркетингових підрозділах в таких компаніях, як «Наше Радіо», «Ласуня», «Олімп». Ярослав в телекомунікаціях - з 2006 року, працював в компаніях групи Veon (Beeline, Київстар), Воля і Укртелеком. Також брав участь в проекті виводу бренду Beeline на ринок України та інтеграції Beeline в Киргизії в рамках групи «ВимпелКом», запускав IPTV і HD мовлення в Україні, працював над формуванням Big Data і Digital marketing структур. Останні кілька років працював директором департаменту управління продуктами та бізнес аналізу в Укртелеком, де в тому числі вів проекти трансформації та модернізації компанії. Викладач модулю Marketing & Digital Strategy (СІМ) в МІБ.

 


tkachenko

Віталій Ткаченко - консультант з стратегічного маркетингу, власник агенції з маркетингу. Досвід у маркетингу в FMCG та RETAIL компаніях - 21 рік. Працював в таких компаніях, як Carlsberg, PepsiCo, Фанні, Оболонь, Верес, ЕКО-маркет, WOG. Випускник The Chartered Institute of Marketing (СІМ) в МІБ (2003 р).

 

 

 


Контактна особа: 0676795795 Тетяна Коваленко

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

zareg uk
Презентація проводиться в рамках набору на програму Diploma in Professional Marketing (СІМ). Старт – 26.09.20. До 1.06.20 діє знижка 8000 грн.