Версия для печати
25.08.17

Маркетинг нового часу.

Главная/Новости и анонсы МИБ/Маркетинг нового часу.

Зараз маркетинг - це не тільки просування продукту, залучення клієнтів, це ще і посилення бренду компанії. Маркетинг перестає бути допоміжним інструментом, він виходить на перший план. Прийшов час перевести маркетинг з «ар'єргарду» в «авангард».

 

Для цього потрібні нові люди, нові лідери, здатні зробити маркетинг рушійною силою компанії. Саме таких фахівців цінують і завжди готові залучати найпрогресивніші гравці українського і європейського ринку. Особливою увагою роботодавці відзначають випускників програм CIM (The Chartered Institute of Marketing, Великобританія) за їх знання, які відповідають британським стандартам освіти. Адже CIM має репутацію провідного центру розвитку і розробки європейських стандартів маркетингу, навчання та підвищення кваліфікації практикуючих маркетологів. CIM перетворює нову маркетингову ідею в нову технологію і впроваджує її в маркетингову індустрію.

 

CIM надає всебічну підтримку практикуючим маркетологам, надаючи доступ до своїх он-лайн ресурсів, організовуючи для своєї спільноти ефективний нетворкінг для обміну досвідом з колегами по всьому світу.

 

Важливо, що отримати диплом CIM можна не виїжджаючи з України, без відриву від роботи. Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» - єдиний акредитований центр CIM в нашій країні. Навчання відбувається за програмою британського Королівського інституту з маркетингу, що увібрала в себе новітні інструменти і ефективні кейси успішних компаній з усього світу. Баланс теорії і практики забезпечує цілісне бачення маркетингового розвитку. Викладають на програмі українські практикуючі фахівці, кращі представники маркетингового співтовариства. Це значно посилює ефект від навчання, оскільки слухачі мають можливість отримати роз'яснення і можливість застосування матеріалу в українських реаліях.

 

16 вересня 2017 року у вас буде ексклюзивна можливість познайомитись з CIM ближче – ми запрошуємо вас доєднатися до зустрічі друзів CIM, що пройде з нагоди 20-річчя присутності Chartered Institute of Marketing в Україні. На цьому заході буде гаряче – випускники програм, а також відомі бізнес-лідери поділяться своїми враженнями від навчання та власним досвідом у сфері маркетингу. Подробиці та реєстрація за посиланням.

 

Нагадаємо, що найближчий старт програми CIM Diploma in Professional Marketing відбудеться 23 вересня 2017 року, не зволікайте, реєструйтесь!